[WTS] Yamaha TZM(for custom R6) for Sale

View previous topic View next topic Go down

[WTS] Yamaha TZM(for custom R6) for Sale

Post  rakyatma on Sat Jun 26, 2010 3:57 am

Salam semua, saya nak iklankan kat sini motor cousin saya dia nak jual. Asalnya dia nak custom jadi R6, tp dalam pertengahan jalan, dia pegi angkat pulak CBR 400 siam, so skrg projek ni tak jalan walaupun banyak duit dah habis.

Motor ni sebenarnya dah fully restore dan full service, tp memandangkan dah tak jadi so dia pasang yang standart balik kecuali tayar dengan beberapa parts dalam. Parts2 baru semua dia jual berasingan sebab ramai kata mahal kalau dia nak jual dengan full parts baru.

Ni gambar motornya:



Motor Tip top condition, tinggal tak start berbulan-bulan pun senang idup.

Motor ni dilahirkan pda tahun 95 atau 96 kalo tak silap.

Harga buka: RM2500 negotiable.

Dan di bawah ni pulak gambar kalau dah convert R6, kut2 ada yang nak continue projek TZM custom ni:



Kalau berminat nak continue projek ni atau nak beli dulu motor ni, nak custom lain, anda dialu-alukan untuk menghubungi saudara A'an di talian 0176519059.

Kos untuk custom R6 adalah dalam RM1500 kalo tak silap, boleh deal dengan saudara sherman kalau nak murah lagi, untuk custom model lain tak pasti berapa harga, boleh tanya art engineer yang buat kerja ni, kita bagi contact number direct.

Sekarang motor di Jalan Dato' Lundang Kota Bharu. Terima kasih...

rakyatma
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum